Första inlägget

Okej, då startade jag min blogg idag. Tänkte se om man för en gångs skull kan hålla mitt "dagbokande" (eller vad man ska kalla det) aktivt. Har försökt flera gånger från att jag lärde mig skriva tills ja.. idag haha.

Vad ska jag berätta om då? Ja kanske min dag, idag är det mammas födelsedag och jag blev väckt av mig syster, tidigt, så vi kunde gå upp och sjunga för mamma. Gav henne ljusen och "ljusplattan" jag köpt samt några hjärtformade kylskapsmagneter, låter lite lamt ja som födelsedagspresent men det var vad hon önskade sig så det blev det, och hon blev glad så det var ju bra. Sedan var jag så förbannat trött så jag somnade om några timmar tills jag gick upp och åt lunch.

Klockan två var det dags att hämta Mikael, pojken jag är barnflicka åt, hos hans dagmamma. Han var trött, hade precis somnat han hade bara sovit en timme idag så jag lät honom sova en timme till innan jag väckte honom. Bra för mig så jag kan läsa mer körkortsteori :) Perfekt att kunna jobba och plugga samtidigt! Det hände inte så mycket annars... välling ... sova mera, vilket innebär mer körkortteori... middag... sen var jobbdagen slut och det var dags för mig att gå hem. Inte så ansträngade dag. Det blir enklare när det snöar eller precis har snöat för då går vi inte ut och går, inte lätt för mig att köra vagnen i snön och då blir det ju inte heller lätt för honom att sova vilket bara ger mig problem senare på eftermiddagen.

Middag för mamma och lite snacks framför tvn så satt man här. Säsongspremiär för Desperate Housewives, inte en chans att jag missar... Tråkigt att sova hemma för mamma o syster lägger sig så tidigt då blir jag ensam uppe.. tråkigt tråkigt. :(

Ja egentligen sitter jag väl bara och väntar på att S ska ringa, jobbigt nu när han inte har någon telefon men jag orkar väl inte vänta länge till så det blir nog att jag lägger mig nu :)

Good Bye for now får se när jag skriver nästa gång :)

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!