Bebisar

För alla ouppdaterade så har det svängt igen och nu är det dags att lägga om min livsstil. Har inte exakt funderat ut hur men jag hoppas på att jag har en bra lösning när den dagen kommer. :)

Hade tenta i Marknadsföring igår, satsade först på ett högt betyg men när jga upptäckte hur tråkigt marknadsföring faktiskt är så pluggade jag för att precis klara godkäntgränsen och jag hoppas att det är det jag lyckats med nu. Time will tell. Hade en liten föreläsning i Redovisning imorse och sedan tillbringade jag hela min eftermiddag på Tindra med Camilla, Victoria och Naomi. Vill också ha barn. Vill inte aktivt arbeta med att bli med barn men det är nästan så att jag hoppas att det ska råka hända så att jag får en liten bebis men ändå kan skylla på att jag skyddat mig. Allt detta prat skrämmer upp mina närmaste men jag blev ju inte mindre motiverad när jag fick höra om vännens babymomma som pluggat under hela graviditet och mammaledighet. Det går tydligen.

Har laddat om min mp3 o tagit bort allt som gör mig arg och nu är det typ... reggaeton kvar. Hemskt att man sätter minnen på låtar och nu är det liksom inga kvar så jag fick återgå till de gamla godingarna... tills ilskan lagt sig. Tyvärr har jag en tendens att vara hemskt långsint sådär så det sträcker sig över flera år men jag får väl sätta på dem när jag har roligt så jag kan börja associera dem med positiva saker igen. Blä.


Vet att dagarna är räknade innan jag tvingas face ett nytt problem. Hur ska jag göra? Jag har bara cirka två veckor på mig nu... skit också.


Back to basic

Så var man tillbaka där man var för några veckor sen igen - några erfarenheter rikare dock. Får väl se hur det går denna gång. Får väl se till att ta det där pratet någongång, det är väl antagligen för man skjuter upp det som det blir problem hela tiden. Får hålla mig lugn till helgen för sen nästa vecka ska jag ju bo lite hos Karin och då kan man ju prata istället för att göra onödiga move. Det blir två veckor utan skrik om jag kan hålla mig, konstigt det där, hur blev det såhär?

Meningen var att jag skulle gå upp vid åtta imorse och plugga som pip innan seminariet men jag sov och sov. Snoozade o vaknade var tionde min i en och en halv timme innan Karin ringde och väckte mig på riktigt. Fan, undrar när jag hade vaknat annars. Har iallafall skrivit lite mer än två kapitel idag och två var mitt mål så jag ligger på plus. Huvudet är som deg.

Ska lägga mig och se på filmen nu, vad heter den? Ms Secret Agent. Vilket minne man har... skyller på överansträngdhet.

Idag lyssnar jag på:

Flexx ft. Ms.Thing - I Like

Back to blond?

Har tänkt på min hårfärg mycket nu den senaste tiden och nu tror jag att jag har bestämt mig, det blir back to blond. Har lätt att sätta händelser i livet på olika saker så som att bara för att jag ändrat namn på någon i adresslistan kommer denne aldrig ringa igen och nu har jag min nya teori. Aldrig har jag väl varit med om så mycket tjafs som efter jag färgade håret. Jag ska bli blond igen - det kanske är som det sägs - blondiner har roligare? Iallafall lite mindre problem som snurrar runt. Visst att det kan vara kul med lite att tänka på men nu går det ju till överdrift. Kan ju faktiskt ha med da big djungeltrumma himself att göra men herregud. Nej, jag lägger skulden på håret så har jag en anledning att fixa det snabbt. Nästa vecka kanske.

Ursäkta ögat men var det så tokigt? Tycker det blonda ser ut att sitta lite löst på huvudet:

                 


Har haft en jäkla pissdag. Sov inte bra inatt o det var bråk med den ena imorse o så fort jag kollade mobilen var det nytt rabalder på gång igen. Det var ett jävla snackandes! Kom till skolan och hade inte ätit så kände mig lite halvsnurrig men drack kaffe med socker så lite kalorier fick jag i mig och det var väl nog för att hålla koncentrationen uppe. Tråkigt nog fick jag väl lite hybris gällandet det där med kaffet och lutade mig lite väl långt bak i kårexpeditionen så jag fick kaffe över hela halsduken så det blev halsdukslöst på vägen hem. Framåt lunch lugnande jag ner mig igen - vilket humör jag fått (?!) - började tänka att jag kanske överreagerat på morgonen och skrikit lite för tidigt men det var väl positivt på så sätt att jag fick respons strax efter lunch när sleepy öppnade sina stora bruna. Inväntar dock fortfarande svar på vad som orsakat denna kalabalik men responsen gjorde mig lugn iallafall så jag har kunnat plugga hela eftermiddagen.

Jag undrar om det är någon som läser denna blogg fortfarande?
Får ju aldrig några kommentarer! Ajsingbajsing Josefine, du skriver för döva öron.
Nej, nu är det back to marketing.

I tankarna

Idag ska det nog bli en lugn dag. Har sovit jättelänge o ska snart iväg o äta på resturang med ett urval av familjen. Kanske att jag träffar min gamla granne efter det, han ringde o det var ju ett tag sedan o jag har inte mycket annat för mig så det vore kul. Då slipper jag dricka också så jag kan plugga lite imorgon.

Var ute igår, K2-Kingstown igen o det var kul. Dansade jättemycket och det var väl en övervägande positiv kväll även om jag fick ett aggroutbrott igen men som tur e blev det inget bråk igen iallafall. Bara en ytterligare diskussion att lägga på hyllan.

Eftersom jag gick ut igår står det en spegel här på bordet o jag håller på att kolla in mitt hår. Vet inte om jag ska behålla det mörkt eller göra det ljust igen. Får höra så ofta att jag borde färga tillbaka o att jag är finare i ljust hår men det känns lite som... jag ser yngre ut i ljust hår. O orka färga hela håret för att upptäcka detta o färga det mörkt igen.

Tänkte på en sak häromdagen, vet inte om det är ett fenomen a la Lidingö men varför är det så att på fyllan är man kompis med alla o på vardagarna är man jätteduktig på att titta åt ett annat håll när en gammal bekant närmar sig? Av egen erfarenhet så är musiken i lurarna betydligt intressantare än att sitta o kallprata med någon man gick i samma klass med för åtta år sedan... Kanske är dumt egentligen. Man borde vara mer social, men det kräver ju att den andra tänker samma som jag och det händer ju inte... inte på Lidingö iallafall.

Köpte ny telefon häromdagen, nice. Mottagningen på den tenderar att försvinna mycket och ofta men det löser sig så fort jag skaffar comviq hoppas jag. Man får plats med hemskt mycket musik i den så jag har knappt användning för mp3n längre. Fast den är väl bra att ha för jag vet hur mycket jag bränner batterier i den så om jag ska göra motsvarande i mobilen plus allt prat så lär väl de batterierna brännas snabbt. Gick alltså igenom låtar i datorn igår för att stoppa in i telefonen så hittade jag en ny favorit:

Anthony B - Love With Feeling

Hemtelefonen kom igång iförrgår så igår ringde min vän o var orolig. Kanske inte så jäkla bra att jag hör av mig o säger att allt är skit o att jag behover hjälp o sen bara försvinner. Men det är lugnt nu. Hoppas bara på att minivännen hör av sig snart också, skickade tveksamt iväg en signal med djungeltrumman igår så jag väntar bara på svar nu.

Realitycheck

Idag har jag suttit i skolan och arbetat med grupparbete hela dagen, vi skulle göra en SWOT-analys av AstraZeneca o jag hoppas att det gick bra. Men fan vilken tid det tog, var helt slut i huvudet efteråt.

Har fått en ny favoritlåt;

Natural Black - Far From Reality (Concious mix)

...den har samma riddim som Collie Buddz - Blind To You Haters...

Next try...

Dags att försöka go to bed early idag istället då. Brukar ju inte gå så bra men jag har ju iallafall ambitionen. Känner mig ovanligt lugn men vet inte om det beror på trötthet, att jag har mycket annat än fritid att tänka på eller att jag bara känner mig nöjd o utan anledning till oro... Vet int.

Vill försöka ladda hem lite gamla reggaetonlåtar men typiskt så mår inte Limewire så bra just nu.

Hade en redovisningsföreläsning i morse sedan blev det lunch med Karin o sen grupparbete o ett antal verifikationer att kontera. Men jag tycker det är roligt, när jag förstår haha. Är klar nu o vill väl egentligen lämna in trots att jag vet att det är lite fel i den (det är dock inte betygsgrundande så jag skiter i). Fick veta resultatet på min hemtenta idag, fick C. Tycker själv att det var lite dåligt, ville ha B men om man ser på vad alla andra jag pratat med fick så ligger jag på plus ändå. Så grattis till mig. Tårta o saft! mmm...



Har kommit fram till att det jag borde inskaffa är en pilatesboll så ska kolla runt lite efter vad det kostar på olika ställen. Kan använda den till att träna mage, rygg o armar för benen vill jag ju ändå inte träna o då behöver jag inte köpa gymkort o då kan jag säga att jag gjorde mitt mobilinköp med gott samvete. Kan ju alltid använda mobilen att prata i och lyssna på musik med när jag promenerar. Fan att jag börjar så tidigt om mornarna bara annars kunde jag ju ut o promenera men det kan de ju bara glömma om det innebär att jag ska gå upp sex.


Way back

Hej. Har tänkt nu att hur kul det nu kan vara att hitta en ny vän så behåller jag hellre min gamla. Efter allt tjafs som varit så hade vi ett långt samtal igår o när vi väl sågs bestämde vi oss för att lämna det bakom oss, även om jag tror att det kommer komma fram efter varje droppe alkohol han får i sig men man får väl ... ha förståelse. Känns bra att han iallafall lägger så mycket energi på det för då bryr han ju sig fortfarande o det e väl det som är poängen.
Nu ska jag till skolan om nga minuter så hinner inte skriva mer. Jag är bara glad att allt är som förut i den grad som det är möjligt.

Have a nice day to you all

Down to Up

Som ni kanske märkt har det varit knas här ett tag men nu börjar det repa sig och jag är vän med de jag vill vara vän med nu igen. Ska försöka hålla det på den här nivån nu. :)

Kommer inte ihåg när jag skrev senast men fredagen blev bra, hamnade på sinnessjuk efterfest i slutet men det var ju... en upplevelse. På lördagen åkte vi till Kungshallarna och åt men jag kunde inte äta utan den jäkla rätten åt jag på i tre måltider efteråt. Sedan sov jag 12 timmar. Härligt!

Igår var jag hos mamma och försökte att plugga lite men det gick inte så bra, vi promenerade o såg på tv o åt istället.. det var nice, sov där också.

Kommit igång med min tuffa skolvecka och pluggat elva timmar idag (11!!!) shit. Rekord.

Impulsköpte en ny telefon igår också som kommer här i dagarna .. wiiii

Friday - the end of the week

Känns verkligen som att det börjar komma igång med skolan nu, har tagit det lite lugnt ett tag o nu poff ska massor göras. Kaffeknarka nästa vecka.

Men nu är det äntligen fredag och det ska firas! Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning för kvällens upptåg.

Har bytt hemtelefoni från comhem till telia men det knasar sig som alltid o fungerar inte alls. Installatören ställde in utan att säga till igår så jag satt o väntade i onödan, det skulle fixa sig av sig självt sa de. Pyttsan. Det fungerar inte alls så jag pratade nyss med kundtjänst o jag hoppas verkligen att det löser sig. Är så trött på alla kundtjänster nu, känns som jag inte gör annat än pratar med dem.

Fan, jag är så jävla trött. Nästan så man skulle lägga sig och blunda fem minuter... Gör nog det. Fan, jag börjar bli kärring.

Complicated thoughts

Nu har jag ätit o sett på tv o duschat o .... Ska ju dit o träffa mannen imorgon och när man inte setts sen oktober kan det ju vara kul att vara lite ren och fin. Jag undrar hur det blir, hur man ska bete sig o om vi överhuvudtaget får prata med varandra utan att häxan hökar bredvid eller någon annan lite stelare variant.

Har funderat lite, jag vet ju egentligen vad det är jag vill med situationen som den är nu men det är lite svårt. Konstigt det där med livet, att det ska vara så komplicerat, det är ju aldrig lätt att ta ett beslut och om/när man väl gör det är det alltid så mycket som står på spel. Tycker att jag gjorde bort mig lagom härom veckan och när man äntligen reparerat detta så kommer det en ny twist ... it bugs me that it has to be so difficult all the time...


Revolving door

En kommer och en går. Konstigt det där, att det aldrig bara kan vara lugnt. Orkar inte cencurera längre. Vad vet inte alla ändå i nuläget? En och annan lögn men förr eller senare kommer allt fram, inte alla lögner men det är väl bara en tidsfråga.

Jag har en teori; i början ler alla, de är glada att se en, förskönar sig själva och säger många fina ord och lovar guld och gröna skogar. Dock kommer man alltid till en punkt där det tar slut, personen ändrar karaktär så som ovansidan och undersidan av en handflata, allt man trott och undermedvetet vetat om blir sanning och de dumförklarar en så som att "men det visste du ju, det har du ju sagt.." a, jo men då du sa emot.... Guld och gröna skogar blir som ja... en rostig yxa i ett barrträd. Helt motsatsen. Jag vet detta, jag har upplevt det själv både som insatt och åskådare, första gången som insatt var jobbig, rättare sagt något av det värsta, om inte det värsta jag har upplevt. Därför tar det tid, det som de vill ska gå på ett knyck tar fan så längre tid. Jag litar inte på någon och jag kan inte komma ihåg senast jag lyfte på ögonbrynet åt något. Allt osannolikt har blivit vardag. Konstigt men sant.

Idag har jag varit på en föreläsning i marknadsföring och åt lunch med Karin för att sedan åka hem och göra ALLT utom det jag skulle. Måste med andra ord till Lidingö och få lite fokus igen så some shit blir gjort.

Idag har jag även brutit med en halvlång bekant och fått bekräftelse på att min sura vän nu är glad igen. Förlåt, det var mitt fel och jag ska verkligen anstränga mig för att inte göra så att detta händer igen. Men man måste ibland vara två för att skapa en mess och nu är vi verkligen två.


Back to school

Så blev det måndag och jag har tillbringat hela dagen i skolan. Var så himla trött imorse och tänkte att "ja men såhär kände jag faktiskt förra måndagen också" och tänkte att det löser sig efter första pausen och en stor kaffe. Icke sa nicke. Trött hela dagen. Till och med så att det var jobbigt att lyssna på föreläsningen och det var i det ämne jag gillar bäst så ja... trött var man. Fast det kan man ju förstå om man tänker på hur lite jag faktiskt sovit och hur mycket jag faktiskt festat i helgen. Slitsamt men hemskt kul =)

En bild på mig och Karin från förra helgen på K2/Kingstown:


Igår kom mamma o Carro o hämtade kissemissen och så åkte vi alla till Lidingö och chill hela dagen, såg på film och åt mestadels. Härligt med en såndär riktig söndag, det var så länge sedan.

Känner mig mycket mer uppåt nu och jag vet att om det krisar så kan jag bara sticka någonstans för nu är jag inte lika bunden här när misse är hemma. Var och köpte mat idag, massor med mat, köttfärs och fisk o allt möjligt. Men inget onyttigt, ska fortfarande hålla koll på vågen. Onödigt att gå upp nu när man gått ner.

Nej nu ska jag clean up a bit. See you later.

Happyday

Så glad som jag var när jag vaknade i morse har jag inte varit på länge. Trots tråkiga incidenter igår hade jag jättekul, har en minnesbild av när jag satt i taxin o tänkte att "shit, såhär glad har jag inte varit.." bara satt o kände mig lycklig. Med ett sånt där fånleende ni vet?

Ett långt o givande samtal imorse har också bidragit till att jag känner mig mycket gladare idag. Blir så glad när man märker att personer som man ibland är lite osäker på verkligen finns där och lyssnar och ger råd när det gäller. Underbart :) Fick veta att min lilla vän som jag oroat mig för mår bra så jag gläds å hans vägnar också.

Idag har jag gjort något mycket ovanligt, jag gick o lade mig på dagen, men det behövdes efter tuffa igår. Var lite sleten. O nu sitter jag iordninggjord igen och väntar på att klockan ska bli lagom att gå. Idag blir det middag ute o sedan Latinokväll, ska även ringa en bekant som jag mött nu så många gånger att det börjar bli löjligt att vi inte hörs själva, så jag hoppas på en superkväll. Får hålla koll på kjolen bara så går allt bra :)