Fredag = fest!

Nu är det äntligen fredag och nu om några timmar börjar två dagars fest. Gud vad härligt det kommer att bli!

Är hos pappa nu och pluggar innan jag ska iväg o barnvakta nga timmar. Får hemskt mycket gjort när jag pluggar här så det är ju bra! =)

Ska fortsätta nu så trevlig helg till alla!

Big Bang - fast tvärtom

Det känns som att hela världen har gått under. Kan inte förstå att jag känner mig så ensam här ute, det har jag ju aldrig gjort innan. Har ringt runt som aldrig förr och det slutade med att jag har i princip bestämt mig för att bo hemma nga dagar i veckan ett tag framöver för att inte totalt kapsejsa och hamna på psyket.

Har kommit på vad skillnaden är mellan Tensta och Bagarmossen och Lidingö. På Lidingö och i Tensta fanns det folk inom räckhåll och alltså ingen anledning till panik. Men här i Bagarmossen, visst jag kan ringa något samtal men det känns inte helt okej. Det är konstigt för när jag bodde i Tensta var det nästan jobbigt att åka till Lidingö, vilket projekt liksom. Men nu i Bagarmossen finns det inget roligare nästan - man träffar ju någon man känner varje gång. Ska åka hem till pappa o plugga imorgon för jag kommer inte klara av det här har jag en känsla av, då kanske man får i sig lite mat också. Har faktiskt ätit lunch två dagar o middag en nu men jag har inte fått i mig middag idag... Hungern vill bara inte infinna sig när jag har mycket att tänka på.

Jag saknar min familj o jag saknar mina vänner o jag saknar min gamla granne. Det kan nog vara bra att alternera ett tag för att få lite struktur på tillvaron. Har ju så mycket att läsa också men jag kan bara inte fokusera när paniken kommer.

Glad nyhet är att SEB automaten var öppen idag så jag har fått föra över mina pengar. Wiho! Nu ska jag betala räkningar... wäähuu...

Dumma dator

Jag förstår verkligen ingenting, får inte upp vissa program som jag behöver ladda ner i Fastreg. Stör mig som fan att jag måste be mamma eller pappa att ladda hem det o ändra format för att sedan skicka det till mig. Jobbigt. Att det bara inte fungerar, fattar ingenting.

CSN sätter automatiskt in pengar på mitt HB och jag behöver dem på SEB så jag får gå och ta ut dem för att sätta in på andra kontot. Lagom frustrerande det med. Åkte till Globen idag för att göra detta eftersom jag vet att de har både uttagningsautomat och insättningsautomat där - så var det stängt! Tråkigt.

Humöret börjar gå uppåt nu iallafall, ska inte tänka så mycket. Det är inte nyttigt. Det är bara jag som gör en stor grej av det ändå och det vet jag ju hela tiden bara att det är så svårt att kontrollera känslorna. Ska väl inte sitta och prata om sådana saker här men jag upptäckte iallafall när jag var i en värre sits än denna förut att det finns något som heter Valerina Forte som ska vara som något slags insomningshjälpmedel o lugnande, man måste ta fyra tabletter för att kunna somna o det tar typ 1-2 timmar för dem att uppnå bästa verkan så när jag känner mig lite kluven i huvudet behöver jag bara ta en eller två så lugnar jag ner mig. Det är ju naturläkemedel så jag tar avstånd från att kalla mig första gradens pillertrillare iallafall. Måste hitta annat att fokusera på än att låta hela sinneslaget styras utifrån en enda faktor, det håller ju inte i längden. Det värsta är att jag vet vad som är resonalbelt hela tiden men jag kan inte styra mig själv ibland. Gjorde ett dumt move igår o ångrar mig idag o hade inte Karin kommit så jag fick annat att fokusera på hade det säkert blivit fler onödiga move.

Redovisningskursen går jättebra iallafall och det gör mig riktigt glad, älskar att pilla med siffror hur tråkigt det än låter för er andra. Tänk om jag hade bara denna kurs o slapp Marknadsföringen, då skulle jag vara i himlen. Det är verkligen jätteroligt. Trodde jag hade glömt mycket av de basic-kunskaperna men det går långt över förväntan.
Skoj skoj skoj.

Här i öknen

Nej nu är jag trött på det här. Bagarmossen är som en öken, här bor inte en kotte och det är supertrist. Jag är fruktansvärt uttråkad. Vill tillbaka till Tensta nu. Fan kollade bostadskön men jag e way too långt ner. Hur ska detta gå?

Känns lite som att jag begått ett misstag, har jag det? Eller vad händer egentligen... Gjorde jag fel val? Vet inte hur det skulle blivit om jag gjort det andra valet. Bättre för min fysiska och psykiska hälsa säkert men... känslomässigt piss. Jag har för mycket tankar i huvudet och jag vet precis vem jag vill prata med. Men vart är DU? Ska jag gång på gång behöva söka upp dig? Jag pallar inte men snart känns det som att jag måste. Det är konstigt att normalläget är när vi har jämn kontakt och jag blir helt halv när vi inte har det, även om det inte känns något speciellt när vi pratar... Men tydligen är det det eftersom jag reagerar såhär gång på gång. Nje fy fan. Jag är i en skrattretande situation, vet inte varför jag gjorde såhär... Vad dumt. Dum dumma Josefine. Behöver ventilera hos någon som förstår mig o min värld, hör av dig god damnit...

Helgen är över

Nu sitter jag här o pluggar o pratar i telefon. Har köpt nytt kaffe, tänkte ekonomiskt och köpte Eldorado men gud vad det inte var gott. Smakar korv rent ut sagt. Men man kanske väljer sig o sen när det är slut o man köper Lyxkaffet igen så kanske jag blir helt överväldigad av aromer o allt möjligt. Men ett tips för er, köp inte Eldoradokaffet trots att det är så billigt.

Blev så sjuk häromdagen att jag inte kunnat äta något vidare sedan dess, känns i kroppen att den är lite halv sådär. Går på halvfart liksom. Haha. Som när jag pratar så blir det fel ord o shit, man ska väl inte skratta egentligen för det är ju ganska sorgligt men what to do. Fast såhär har jag ju faktiskt hållit på sedan jag var liten så det är ju inget nytt. Antingen äter jag jättebra, jättedåligt eller ingenting alls.

Har haft en helt okej helg, ute i fredags med Karin o hade jättekul. Synd att man alltid glömmer kameran. Gjorde bort mig igen. Det var i december som jag träffade en bekant när jag var jättefull o min kompis var ännu värre, bekanten i fråga dricker inte alls. Saken var den att vi gjorde bort oss för stackaren då och jag har haft dåligt samvete sedan dess och försökt att leta efter honom för att be om ursäkt. Bekanten stack till Gambia o har varit där länge länge men nu äntligen mötte jag honom i fedags o jag förklarade mig o bad så hemskt mycket om ursäkt. Saken var den att jag tyckte att han var lite konstig men nu i efterhand förstår jag ju att jag stod o bad om ursäkt för min fd fylla när jag nästan var lika full igen. Stackarn. Jag får antingen hoppas att jag möter honom nykter så jag kan be om ursäkt gånger två eller bara skita i att prata med honom när jag e ute.

Igår chillade jag hela dagen och sedan stack jag till Lidingö och hade pizza-kväll hos Camilla. Mysigt, men jag blev så hemskt trött sedan. När jag åkte hem trodde jag att Fasta Strand-tåget matchar Skarpnäck i Gullmarsplan alltid på kvällen men så var inte fallet. Jag fick sitta där och häcka i 25 minuter. Jävla tur att jag inte fick för mig att byta i Skärmarbrink.

Nu ska jag läsa lite vidare. Puss o Kram

Blommor till Karin

Blommor till Karin för att hon jobbat så hårt med sin uppsats!!!

image9    image10

Vilken dag, vilken dag...

Ursäkta, det blev ett glapp ändå. Har sysselsatt mig med att plugga o fundera.. prata i telefon.. sånt där, och helt enkelt inte haft på datorn alls. Det finns ju en risk att om man sätter på den så fastnar man o det var lite det jag var rädd för och därför förblev den av.

Lite changes. Pappa o Thomas var här o hjälpte till med att sätta upp taklampa och gardinstång så nu ser grannarna inte mig lika tydligt iallafall. Igår var mamma o Carro här o lämnade lilla kissen o så stannade de på middag. Domoda som vanligt. Måste hitta ngt nytt att laga. Vet inte vad bara. Men det ser ut som att lilla kissen trivs här än så länge iallafall för han hoppar runt o sover o myser. Har koppel om han blir rastlös så vi kan gå ut. :)

Persienngubben ringde i morse och sa att persiennen kommit, jaaa... han kommer o sätter upp den på måndag för imorgon har jag fullt upp. Skola o barnvakt o sen ska jag ut. Much to do. Hoppas på en bra helg.

Känns som att jag ställt in mig på att det var jättemycket att göra idag men jag vet inte vad. Läsa men ja. Jag upptäckte att jag har två veckor på mig att läsa detta så det e nog ingen stress. What to do. What to do...

Måndag

Idag började jag på min andra delkurs i första kursen. Marknadsföring. Det är så tråkigt med kurser som bara går ut på att lära sig fakta o fakta även om det jag läst hittills inte verkar så svårt. Det går nog bra så länge jag har självdisiplin och verkligen läser allting noga.

Dagens konstiga sak är att jag tror att jag är mer allergisk mot lök än vad jag trodde. Fick en sådan hemsk huvudvärk idag och halsont efter jag åt och det har suttit i sedan dess. Nämde det till pappa när jag pratade med honom och han kollade på internet och hittade en artikel om någon annan tjej som också fick huvudvärk så fort hon ätit lök. När jag sökte själv hittade jag bara en fd. hallåa som fick ont av vitlök men det e ju inte det jag har ätit. Konstigt. Tror jag får lägga mig tidigt för det här var ju inte kul. Har aldrig haft migrän men om det är som jag tror har jag väl någon light-variant av migrän nu. Usch. Artikeln om hallåan lägger jag här nere om någon blir intresserad. Ska lägga mig i sängen och plugga nu istället - så gott som det går. Fy fan.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8631.ab

Söndag

Hej alla!

Nu känns det som att jag inte har skrivit på jättelänge trots att det bara var igår. Skumt ändå har det hänt typ nada så.. nej jag vet inte.

Igår blev det utgång som förväntat. Träffade först mamma på Kvarnen och drack lite cider för att sen åka till Jessikas nya ställe och sedan till Södermalm med Karin. Det blev en bra kväll faktiskt. Kul med lite variation. Bra ställe var det faktiskt också, träffade helt otippat en gammal vän där men så poff försvann han sen.. Kanske bara var jag som var snurrig. Träffade en ännu snurrigare typ på perrongen på vägen hem men det är en annan historia.

Idag har jag varit och träffat mina kusinbarn för första gången, små och söta är de. Carro tog lite kort så jag ska be att få dem sedan när hon lagt in dem i datorn. Vi fick lite lunch och kaffe och satt där och pratade ett tag, synd att jag var så trött bara.

Passade på att ringa min faster som jag inte pratar med så ofta, bra med sådana dagar som man får lite gjort på. Nej nu ska jag hämta tvätten. So long.

Idag lyssnar jag på:

Don Omar - Ayer La Vi

förvirrad

Det är så dumt när man liksom går och tror att man har koll på läget och så händer det en grej som vänder upp och ner på allt. Nu vet jag ingenting längre, fattar nada. Jag orkar bara inte sitta och analysera varje move men det är svårt att inte göra det. Jaja. Time will tell.

Stackarn ringde imorse, tycker synd om han det kan inte vara kul när världen vänds upp och ner. Tråkigt att man inte kan göra mer än att lyssna heller, känner mig lite hjälplös. Men han har ju satt sig där själv så egentligen får han ju skylla sig själv.

Jaja, igår var vi ute iallafall. Jag, karin o victoria, efter mycket om och men hamnade vi på salsastället Mumbai och det var ju... kul som underhållning men inte som klubb kanske. Fick mig några goda skratt ändå :)

Dagens låtar blir:

Collie Buddz - Blind To You Haters

Collie Buddz - Tomorrows Another Day


Nej jag ska väl sitta här och tänka lite till. Har bara en sak i huvudet så det är lite svårt att skriva. Men jag tog vätskeersättning när jag kom hem igår så jag är fit for fight att gå ut idag igen så det blir nog fallet.

äntligen fredag

Tjing pling tjoho. Idag är det bra. Solen skiner, jag är pigg o glad o ja.. inget dumt har hänt. Visst att jag har lite dåligt samvete att jag aldrig ringde upp igår men man måste ju vara två för att ha en konversation eller..?

                        



Är väl typ klar med hemtentan nu, ska finslipa referenserna bara så skickar jag in skiten. Orkar inte mer =)

Har precis pratat med mamma o skrattat så nu är jag ännu mer sådär, skratt i kinderna ni vet =)

Ikväll ska vi ut, hoppas det blir roligt, vore underbart med en sådär perfekt fylla och ett bra ställe med trevliga människor. Men  mitt humör är ju på topp så jag hoppas att alla andras är det också. Risken finns att jag sitter vid sex och är helt klar med kläder och smink o faderullan men jag ska tygla mig. Kanske ringa mamma igen, eller vänta nu... hon skulle ju ringa upp. Så var det.

Då ska jag göra något nyttigt, plocka undan kläder som jag inte använder så ofta. Okej. Hör av mig senare!

Ni får ett litet hjärta dagen efter den stora dagen som grattis i efterskott!

image8

ledsen

Jag är hemskt ledsen kära läsare men jag kan inte hålla det jag lovade. Det blir inget glatt inlägg för det har bara blivit värre och värre. Jag åkte iallafall till Solna och det gick bra. När jag kom hem satte jag på tvn och gissa vad som inte fungerade? Jo då. Jag fick ringa ComHem... igen. Det löste sig.

Vips så ringde Fortum och jag började prata med henne... rrrr.... avbruten igen. Mannen ringde för att tala om att telefontillståndet inte blivit beviljat för att jag har IP-TELEFONI, okej....

Fortum ringde upp på avtalad tid och jag fick starta ett abonnemang hos dem och det var ju jättekul eftersom jag inte kan shit om el och hon bara gick på och jag förstod nada... I 20 minuter. Tack Fortum.

Fick ringa till comhem igen, allt de människor har är ip-telefoni så det är bara för mig att byta ut mitt härliga gratis abonnemang till Telia som kostar skjortan. Tack Kirseberg tack.

Hade det inte varit för hans skull skulle jag inte haft ngn telefon överhuvudtaget så jag är så arg.
Så helvetes jävla arg. Jag tror jag skiter i allt, det är för mycket problem kring det här.

sur som rönnbäret

Hej alla!

Nu sitter jag här hemma och en dag som skulle vara så lugn och skön har nu visat sig vara en såndär dag när allting bara irriterar mig. Tror jag har pratat med alla företag i min vuxenpärm snart... nej, men tillräckligt många. Först skulle jag fixa persienner och lyckligtvis hittade jag en man som gör allt för 825 inkl montering så han är jag glad för men jag fick ringa många pengatjuvar innan jag hittade honom.

Sen tog jag mig i kragen och ringde till Tele2 eftersom jag tänkte byta abonnemang till dem så fort min bindningstid på 3 går ut. Jag använder mig av flatrate och varför betala 599 hos 3 när jag kan betala 499 hos Tele2? Mötte några Tele2pojkar i Tensta C i januari som hjälpte mig och fixade så att från den dagen min bindningstid var över skulle jag få deras abonnemang, men tydligen kan man inte påbörja en nummerportering från ett telebolag som man fortfarande är bunden till förrän det är helt slut på tiden vilket innebär att jag måste ha dubbla abonnemang en månad, fan vad kul... inte. Funderar på att fixa något nytt med Tele2 så jag får en mobil av dem då och så kan jag ha dubbla telefoner ett tag och sedan lägga av den trasiga. Okej jag blev smått irriterad.

Pang - posten kom. Vad är detta? Hundra jävla papper från ComHem, igen! De lyckades fixa så att jag nu har två abonnemang hos dem fast med samma nummer så allt jag får får jag dubbelt. Fett irriterande. RIngde dem. Hon raderade det ena abonnemanget och hjälpte mig med hur man fixar digtvn på internet så tack. Jag gillar ComHem det gör jag, det går bra med dem, men på något sätt lyckas det alltid dyka upp små skitprylar som gör att jag måste ju ringa deras kundtjänst sådär 2-3ggr/vecka ändå men de är trevliga och de hjälper mig alltid så inget ont om dem. Den jag hatar är den automatiska rösten i början men hon har skaffat sig en syster nu, antingen kommer storasyster som säger typ "Välkommen till comhem här är lite alternativ två tre fyra.... " hon är okej men hon är hemskt långsam. Systern är tyst jättelänge och säger sedan med en elak ton "säg vad du vill" typ. Inte ordagrant med i princip, hon är en såndär maskin som man ska prata med. Nej tack. Jag hatar henne.

Sedan har jag även hunnit bli prenumerant på inte en - utan två - ekonomtidningar som har ringt mig idag.

Klockan är fett mycket och jag har fått i princip inget gjort eftersom jag suttit och pratat med alla dessa apparater och människor hela dagen och nu är det snart dax att åka till salongen i Solna. Skönt att få det gjort iallafall, ska köpa en kassabok om det finns i bokhandeln men sen är det stopp, upptäckte att jag är näst intill pank och det är inkommande räkningar på g. Går ut imorgon men det får bli en billig utgång.

Glad alla hjärtans dag förresten alla nära och kära. Skriver ett gladare inlägg ikväll.

Just before sleepingtime.

Fikat och middagen hos mamma gick bra. Köpte med mig lite bullar för det kändes lite lamt att komma dit tomhänt o bara gapa som en fågelbebis o förvänta mig att hon matar mig fastän det är hennes födelsedag. Jag åt så --- --- mycket mat och blev helt slut så jag kände mig som en blek varelse som är helt grön under ögonen när jag satt på tåget hem. Hon blev glad för sina presenter: boken Tusen strålande solar, en pyttelitet rivjärn, en oljespray och köksredskap.

Upptäcker ständigt nya saker på denna dator, nu fick jag se ett litet mikrofonhål, vad är detta? För ett tag sen såg jag en liten inbyggd webcam men hur man får på den är fortfarande ett mysterium att lösa.

Pratade med persienngubben idag, 665kr plus montering, ser det som siffror och att det är värt det och inte hur många timmar jag måste stå och le för att tjäna ihop dessa 665kr plus montering. Ska ringa imorgon igen och kolla om han inte kan komma snart snart snart för nu står det inte på förrän den snälla (men otroligt ljusa) vårsolen kommer och skiner in på mornarna.

Lite läskigt är att trots att min ytterdörr är stängd och att innerdörren är stängd så hör jag hur tydligt som helst alla som rör sig i trapphuset, nästan som att jag förbereder mig på att de ska riva upp dörren och skrika HALLÅ!!! Känner mig alltid lite på helspänn så fort jag hör steg i trappen men det gjorde jag ju iofs i Tensta i början också när jag hörde grannen och inte vågade ha tvn mer än viskande för att hon inte skulle knacka på (vilket hon aldrig gjorde - hon var så förvånad varje gång att det var så tyst, hon ringde mig flera gånger och frågade om jag överhuvudtaget besökte lägenheten eftersom det var så tyst hela tiden). Det är väl jag som är lite chicken men man vänjer väl sig snart.

Min frys har fått tuppjuck och låter oavbrutet, det droppar och tjuter, hörde det även i Tensta men jag trodde droppandet var normalt (för det blev ju aldrig blött på golvet så jag tänkte att det bara var kondens) och jag trodde att tjutet var ventilen på väggen. Men nu när jag sitter och ska plugga om dagarna och hör det där förskräckliga ljudet får jag ju psykbryt för minsta lilla så förra veckan ringde jag min granne och han sa att det berodde på att det kommit in luft i gassystemet, det kan hända när man flyttar den och sätter den i ovågrätt läge då ska man låta dne stå 24h innan man sätter på elen och det gjorde ju inte jag så fan... Måste låta den stå ellös 24h för att det ska försvinna men nu är den ju full med mat. Alltid är det något som jag brukiar säga.


Grattis mamma

Idag är det mammas födelsedag och precis ett år sedan jag startade denna blogg. Grattis till båda men betydligt mer till mamma. Ska dit på eftermiddagsfika och middag senare så ska hon få sina fiiina presenter och jag får även träffa syster Caroline och mormor. Vore kul om kameran fungerade så jag kunde ta kort, damn net on net.

Satte klockan på sju nu igen men snoozen lurade mig att sova ända till halv nio, fan. Sedan dess har jag laddat mp3n, promenerat, långduschat, smörjt mig i b. u. s. och nu målat naglarna - allt för att slippa skriva. Men jag stressar inte, det brukar alltid lösa sig till slut. I en av mina böcker finns en bild av Claire Bretécher som heter "att skapa" den visar verkligen mig i ett nötskal när något jobbigt ska bli gjort. Vet inte om ni har sett den? Har försökt att hitta den på internet men utan framgång. Säg gärna till om någon hittar den för jag vill ha den.

Hjärntvättad

Försökte se på tv men det gick inte så bra. Den här uppgiften får min hjärna att koka över, så fort jag bestämmer mig för att göra något annat kommer jag på massor att skriva men sen när jag väl bestämmer mig för att skriva är det tomt i huvudet. Har väl gjort typ hälften nu så om jag jobbar på skulle jag ju kunna bli klar imorgon på förmiddagen och ha semeeester ända till måndag men jag tror att det kommer alltid komma massa grejs i vägen så jag blir nog inte klar förrän söndag eller lördag ändå. Har försökt ringa pappa för jag vill att han ska läsa igenom och ge mig lite respons men han svarar inte bläää... Nu när jag är så full i farten att skriva. Tänk vad skönt det skulle vara att bara vara klar. Härliga tanke.

Vad ska jag göra i helgen? Fira på något sätt eller ägna den åt big sleeping? Vore ju kul att få något praktiskt gjort typ fixa persienner... har hittat lite nummer nu så jag ska ringa dem imorgon. När jag nu släcker lampan och tittar ut ser jag in hos grannarna, kan bara imagine hur kul de måste ha åt att kolla vad nya grannen gör nu då. Nej tack.

Imorgon fyller mamma år så jag kanske ska ägna mig åt något så kul som att slå in paket? Det är ju faktiskt ett sätt att avbelasta hjärnan men ändå få något vettigt gjort. :)


Tisdag

Hej kära vänner!

Nu har jag äntligen börjat att skriva på min hemtentamen. Weoho.. Det är så jävla tråkigt att läsa texterna (speciellt artiklarna) men det är så roligt att skriva. Speciellt när man ska kritiskt granska för då är det ju bara mitt babbel som ska ner. Inget är rätt, inget är fel. Bara tankar, underbart.

Mötet gick väl bra imorse, bra för min och min väns del men den andra kunde det ju gått lite sämre för kan man ju tycka. Ville åka till salongen i Solna direkt efteråt men de hade ingen tid förrän vid sex och såå länge orkade inte jag vänta i staden så jag fick åka hem, får ta det någon annan dag. Svängde förbi Åhléns och köpte en gardinstång istället men tydligen hade jag inga fästen utan de måste borras fast och jag har ingen borr. Alltid är det något.

Nej nu ska jag äta, quinoa idag igen, laddade upp med ett gäng bara det att fan vad äckligt det ser ut. Som små små groddar liksom o röda. Blä. Men det smakar ju... ingenting så det går nog ner :)

Chillmaster :)

Har haft en lugn dag idag; vilat, sett på film och promenerat. Började inte plugga förrän vid fyra fastän jag lovat mig själv att gå upp o starta vid nio. Illa. Ska make it up tomorrow och gå upp vid sju så att jag hinner skriva lite på hemtentamen innan jag ska dit.

Håller på att göra quinoa för första gången och guuud vad lång tid det tar. Evigheter. Vet inte hur länge det har kokat och vattnet försvinner aldrig.



Har fått klagomål gällande mina fönster, måste skaffa persienner eller något så jag slipper vakna så tidigt varje morgon. Att det är så öppet gör att det blir varmt här inne dessutom. (Eller om det beror på elementet... hmm...). Är iallafall mycket nöjd med mina inköp från IKEA och imorgon ska jag börja trenden att väga mig på mornarna som jag gjorde innan, man får bättre koll då.

Nej nu är det middag (nu?!) så jag ska äta lite o se på tv innan jag gräver ner mig i mina gräsliga artiklar igen då.
Good bye for now.

Busy Signal

Reklampaus i Runaway Bride...

Sitter och ser på en musikvideo. Får lite blandade känslor när jag ser den, mycket för att det som innan var något man såg på tv har blivit en verklighet. Gillade låten innan och av en slump satt jag på youtube häromdagen och fick syn på videon och nu gillar jag bara låten ännu mer. Konstigt det där, det är ingen som inte varit med om det själv som förstår. Konstigt att man kan ha samma konversation med två människor och den ena hänger med och driver tillbaka medan den andra nickar förstående men egentligen förstår ingenting. Tråkigt. Men lite glad måste jag säga att jag är, skulle inte vilja lära känna någon som vet hur det är, vet inte hur jag skulle ställa mig till det riktigt.

Busy Signal - Nah Guh Jail Again.
http://www.youtube.com/watch?v=kFbxpOEumPw

Appropå detta ringde mannen som blåser kvv idag igen, att de aldrig märker något. Idioter.


nu kommer tårarna

Satt precis och skrev på ett fint inlägg medan datorn höll på att uppdatera säkerhetsinställningarna (det är det bästa den vet denna dator - den gör det sådär två-tregånger i veckan) o sen poff skulle den starta om och mitt fina inlägg.... borta med vinden.

Dagens bästa gärning är att jag plockat undan adventssljusstaken (äntligen) och ersatt den med nyinköpet från IKEA
image2
fin va?

Var där med pappa och Thomas idag och köpte lite smått och gott samt en SÄNG så nu kan jag sova gott. Visst att det stör mig att jag planerat att köpa en 120cms men tog en 105cms för att jag fått för mig att den skulle platsa bättre i rummet för att sedan upptäcka att jag hade väl plats för en 120cms. Fan. Men jag gillar den ändå. Måste bara köpa sådana där halkhindrare o ha under fötterna för den gliiider lite granna om man rör sig.

Insparkssittningen slutade betydligt bätte än den började (problem med bordsplacering o sen hamnade jag bredvid überfyllot bläää) men jag bytte plats med snälla bordsherren och i pausen gjorde jag en kille i min faddergrupp sällskap vid ett annat bord. Så jag drack och jag drack och jag dansade till och med... till techno. Herregud hur kan folk dansa till sån skit? Det är ju bara samma o samma beat hela tiden o jag är ju inte den som är den som hoppar eller viftar med högerarmen o plutar med läpparna a la big brat men några minuter stod jag där ändå. Så över förväntan blev det plus att jag börjar överväga att gå med i börsrummet i skolan, man kan ju alltid kolla. Kan vara kul.

Nu ska jag faktiskt laga mig lite mat igen och se om det inte kommer någon kul film ikväll. Det är ju trots allt söndag :)

klänning och klackskor

Sitter o är helt klar nu igen. Tunn klänning och klackskor, tror jag kommer att frysa ihjäl. Får bli få rökpauser idag, det är lika bra för man (jag) känner ju sig helt sönderrökt i hjärnan dagen efter om man (jag) röker för mycket när jag är ute. Så som att hjärnan skulle vara en sådandär röksvamp eller vad de heter, som bara blir ett grått puff när man petar på dem, så känns det. Någon som förstår?

Premiär

Meningen var att vi skulle åka till Jysk idag men chauffören var på bortamatch så det blir imorgon. Ändå flög jag upp vid tio för att vid elva inse att jag kunde sovit vidare och det gjorde jag då... till tjugo över ett. Oj, måste ha varit mycket mycket trött. Blev kanske lite mycket vin o cider igår för baksmällan gick inte över förrän nyss. Om jag fick bestämma skulle jag nog vara hemma idag och ta det lugnt, på sin höjd åka någonstans o se en film, men icke! Om en halvtimme ungefär måste jag börja göra mig i ordning inför insparkssittningen. Hur ska jag orka? Hoppas att det blir roligt där så man inte slösat pengar och tid på att gå dit. I sådana fall blir det sista gången.

Fredagkvällen började i Husby men avslutades med Karin på Citykrogen. Vid plattan stod en nyrånad kille och frös så hjälp med biljetten hem, hoppas att det löste sig för honom.

Kände mig helt överkörd när jag vaknade men tog mig i kragen och gick ut på premiärpromenaden i Bagarmossen. Gud vad litet det är här. Lätt att gå vilse också, kan det vara värt att åka till Tensta bara för att gå min gamla promenadväg? Kommer bli hemskt nostalgiskt. Tråkigt att jag har ingen som helst koppling dit förutom mitt gamla hem o min fd granne. Ska kolla på en karta o se om jag inte hittar någon bättre väg tills imorgon.

Tyckte att jag hade så hemskt mycket plats när jag flyttade hit men jag vet inte om det har krympt eller om det är jag som brer ut mig mer men nu har jag bestämt mig för att sortera ut alla gamla kläder och skor och lägga det i källaren. Kanske borde göra som vissa gör, lägga undan "vinterkläder" och "sommarkläder" när säsongen inte är den som passar? Bara det att... gud vad tråkigt!

rallyföraren

Tror att det bor en liten liten rallyförare i mig som vill att allting ska gå så snabbt som svischet själv. Allt jag gör (utom att äta) går fruktansvärt snabbt. Så nu sitter jag här, färdig och iordninggjord, nystädad lgh o diskat. För att inte tala om allt telefonprat. Jösses.

Provade presenten jag fick av pappa, en sminklåda med massa olika produkter, och det är fint. (Om jag får säga det själv) Nu har jag både fina naglar, fina läppar och fina kinder. Jättefint!

Hemtelefonen fungerar äntligen igen, den har varit nere i cirkus ett dygn o jag har haft hemskt dåligt samvete å dessa själar som försökt ringa. Den hann inte mer än börja fungera så satte det igång igen...
Härliga gamla ringsignal välkommen tillbaka!

Fredagen

Skulle in och köpa coctailklänning idag var det meningen, blev betydligt mer än så o jag sitter nu med sådär lagom dåligt samvete. Men det blev fina saker; vit klänning o grå tröja o grå t-skirt/klänning o sen lite smycken, underkläder o.... mammas födelsedagspresenter. Guess what?! Nej det berättar jag på onsdag. :) Lunchade med pappa i Slussen och fick de rätta artiklarna plus en liten present, tack!

Mannen som blåser kvv ringde nyss och småpratade lite. Har lovat länge att jag ska ringa hans vän o fixa så han kan ringa honom också men när man inte pratar så ofta så glömmer man... igen o igen. Men nu ringde jag, olyckligtvis svarade han inte så jag får väl kämpa på så jag inte glömmer honom igen. Illa. Men det är roligt nu när mannen ringer, tråkigt bara att han måste dra den där historien varje gång så det går minuter på det. Fick bassning för att jag köper kläder istället för taklampor, ja det kan jag förstå men så tänker ju inte jag när jag står inne i klädaffären heller.

Ni vet låten jag skrev om igår, Sexual Eruption, hörde den på radio i morse. Fan, varför blir det så? När man hittar något som är bra så ska de börja spela den på radion o då tappar hela låten sin glans. Zappar redan förbi den i mp3n. Orkar inte radio, det är bara prat och reklam. Den går på en gång i månaden i snitt när det är låttorsk men då åker den av ganska snabbt.

Nej nu ska jag göra mig lite iordning, ska en sväng till Husby o det tar ju en stund att bara åka dit så det är lika bra att börja. Kanske läsa lite mer artiklar... Fy.

uppgifter

Nu har jag uppdaterat mina uppgifter så jag hoppas att detta kan gör att de som undrar vem jag är bättre kan förstå. Det är så svårt att fylla i sådana uppgifter om sig själv.. jag gillar fem saker o jag ogillar fem saker. Jaha. Känns som när man skrev i sina kompisars kompisböcker på lågstadiet (gud vad jag tyckte sådana var roliga). Vad ska man skriva? Jag gillar när solen skiner o man är brun i skinnet, jag gillar en bra hårdag, jag gillar när det går bra för mig... ja. Vem gör inte det? Vad gör jag som inte andra gör? Jag gillar speciell musik o speciell mat men att skriva det kan få mig att framstå som en som inte gör annat än att äta stekt ris o lyssna på urban musik. Det är inte sant. Det är så mycket med mig, med alla, som inte ryms på tio punkter. Ingenting kommer fram utom generella fakta, ingen vet någonting om min personlighet eller vem är jag?

Jag gillar allt det som folk generellt tycker om. Jag äter nyttigt, undviker halvfabrikat o går aldrig självmant o köper en kebab, kan ha något med att göra att jag har lika lätt att gå upp som ner i vikt och vill inte plötsligt inse sanningen att jag ser ut som en fet ko för att jag ätit pizza tre dagar i rad. Nej tack. Det har hänt för många gånger, någon måste vara den sista. Jag vill träna, jag älskar att gå på gym, gruppgympa a la Friskis o Svettis (där jag förövrigt arbetat två år tror jag det blev) o jag älskar att promenera. Problemet är att i Tensta låg ingen träningslokal nära utom gymnasiets o simhallen och dit gick jag aldrig. Själv i gymmet i Tensta med alla biffar - nej. Jag promenerade, bra och kul. Blev sjuk. Låg hemma. Alltid är det något. Ska komma igång igen snart, funderar på att signa upp i universitetets träningssystem. Tycker det är kul med badminton, men.. vågar jag det? Kanske enkelt att bara satsa på gymkort till att börja med. Kan ju kombinera träningen med att man är i skolan då eller ännu bättre, träna på långa lunchen mellan föreläsningarna. Har ju inte direkt sett någon stor reklamskylt om good gym in Bagarmossen so...

Har en tendens att fascineras av kulturen hos de människor som jag för tillfället umgås med, en bra egenskap måste jag säga själv för det har gjort att jag kan mycket gott och ont om många kulturer som många av mina vänner inte alls förstår sig på. Det sägs att man inte ska generalisera, alla svenskar äter inte köttbullar... men det är vanligt. Då Saizz är gambian o även många av min vänner har det gjort att Gambia är min grej nu o sen ett bra tag tillbaka. Kan mest om detta, mat och språk o sådant. Tycker det är väldigt roligt och om jag fick bestämma skulle jag lära mig nya ord och fraser varje dag men han vill att jag ska smälta mina nya kunskaper längre än vad jag vill så det går lite slow at the moment. Men blir lika glad varje gång jag förstår vad en främling pratar om på tunnelbanan

Har väl genom åren lyssnat på all sorts musik utom dessa gitarrer. Har alltid haft svårt för smörig musik a la pojkband o gitarren vid brasan. Fuck it om ni frågar mig, jag blir irriterad och uppstressad av sådant. Har varit inne på hårdrock, techno, hiphop, reggaeton, ragga osv. Men det var vid ragga/dancehall o hiphop som jag sedan fastnade även om jag lyssnar mycket på reggaeton ändå. Gillar musik med bas inget fjolleri - då får det vara. Det som är surt är att jag tycker att det finns ett begränsat antal artister inom ragga, kanske är mitt problem men jag har ett hundratal o sen då... kommer det tre nya om året eller vad? Musiken blir snabbt gammal eller är ny länge - hur man nu ska säga det. Det jag lyssnar på nu är mest Busy Signal, Movado, Collie Buddz o Anthony B. Hörde på radio i söndags när Adam Tensta pratade och han spelade en remix med Snoop och Robyn - Sexual Eruption som jag har lyssnat mycket på denna veckan.

Jag gillar att ha ordning och reda. Det är roligt att städa och fixa något som är jättestökigt eller assunkigt för gud vilken skillnad det blir i slutet. Då blir jag glad. När det ligger grus på golvet tar det dock längre tid. Ungefär tills det åkt runt i hela lägenheten och upp i sängen. Då kommer dammsugaren. Okej nui börjar det kännas som döprat så so long for now.

Sveda o värk.

Detta är en dag då jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. Har tillbringat the past days med att jobba och sköta skolan men idag kände jag mig lite dålig när jag varit i skolan ett tag så jag stack hem på rasten, tänkte att det gör ju ingenting för föreläsningen gav mig inte så mycket o jag har ju en del artiklar att läsa hemma. Okej. Upptäckte att de artiklar jag läst och planerade att läsa vidare på är fel artiklar så nu sitter jag här... tittar ut genom fönstret o ser inget mer än en tom gräsmatta. Tv är tråkigt trots att jag skaffat digitalbox, vem vill spendera sin lediga tid framför den burken frågade jag min pojkvän igår? När det finns så mycket annat att göra. Men inte nu så vad har jag för val... tråkigt. Har bett pappa att skriva ut de rätta artiklarna nu så jag får dem imorgon om jag möter honom i stan annars på lördag när vi åker till jysk o köper säng. Vi och vi... min gamla granne kör o han o pappa bär o jag betalar... salig blandning.

Har flyttat nu sedan fyra dagar tillbaka men installerade mig ovanligt kvickt, packade upp allt samma dag o känns redan som jag skaffat mig en vardag här. Snabbt gick det, men det kanske beror på att jag var förberedd på det sedan länge så jag hade väl undermedvetet redan flyttat. Invigde nya tvättstugan igår, usel, ingenting blev torrt så jag fick släpa tung tung tung tvätt upp i lägenheten o hänga den överallt att torka. Olyckligtvis är mycket av det fortfarande blött, hur det nu går till när det snart är ett dygn sedan jag hängde upp det(?!)

Tänker varje gång jag sitter här att jag borde göra detta oftare, men what's the point tänker jag när jag inte gör det, vilka läser? Läser någon? Såg artikeln om Kenza och hennes blogg i metro igår o faktiskt är det tack vare henne som jag sitter här nu. Läste lite av hennes texter o kände sedan att jag borde sätta igång själv.

Det är tråkigt nu, low season, ingen ringer för de har flyttat eller rest bort, har ju liksom vant mig vid att telefonen går varm. När det är så skulle man betala för tystnad men nu vore det kul med en liten signal. Ska väl höra av mig till mamma för hundrade gången idag för både Karin o Sofie har fullt upp this moment.

Har lite dåligt samvete att jag skippar 1,5 föreläsning men någongång kan man väl få vara dålig? Ska till doktorn vid fem o hoppas på medicin så det blir bra. Vore dock illa om jag inte får dricka alkohol till för jag har fullt upp i helgen med insparkssittning o diverse.

Nu ringde mamma! Kuuul.... I will be back!