Hemma i Tensta

Det stör mig som fan att jag skrev ett långt långt inlägg härom dagen men jag tror det blev fel på sidan precis när jag skulle lägga upp den så allt försvann. Varsågod, massa tid i onödan.

Idag kom mamma till Tensta och vi var ute och promenerade, till Hjulsta och sen till Rinkebysvängen, gillar den turen. Efter stannade vi till i Tensta C och fikade samt gick i lite affärer, hon köpte lite men jag köpte inte mer än mat. Jag lagade och bjöd på middag a la Josefine o sen stack hon hem. Trevligt men tiden går fort när man har roligt. Försöker att vara här så mycket som möjligt nu och runt överallt för jag har ju inte så mycket tid kvar här. Känns lite sorgligt, har verkligen förälskat mig i området, vill mycket mycket gärna spendera min sommar här på den fina ängen mot Spånga. Snyft. Trodde jag skulle vantrivas nästan när jag flyttade in och nu gör det ont att flytta ut, men man ska väl inte välja sitt favoritställe innan man kollat runt mer så på så sätt är det väl bra att jag flyttar.

Fick min kallelse till uppropet idag, ska bli så kul att börja skolan. Ser verkligen fram emot det och att få komma vidare i livet så jag kan ha mer bakom mig än framför mig så att jag kan komma igång på riktigt med det som livet ska gå ut på. Det som är viktigt för mig. Hoppas att denna gång går bättre än förra men det blir väl lättare och roligare när man läser ett program istället för enstaka kurser. Trodde jag var en ensamvarg på så sätt men hade väl fel, man måste ha en anledning att gå till skolan förutom undervisningen, det måste vara kul också.