Tack

Fick ett bakslag nyss men jag gjorde det enda rätta o ringde min vän o vips blev jag glad igen. Haha ärligt, jag är ju faktiskt på rätt spår nu. Äntligen. Tack Pa.

Sitter fortfarande och väntar på att biljettpriserna ska sjunka, det är hemskt stressigt det här. Är så orolig att inte komma med, men jag ska med. Bokar nog imorgon så jag kan börja packa någongång haha. And then am off!!!

Love, here i come!



One week left

Sitter hemma och äter fruktsallad och ser på The Secret Life of the American Teenager.

Längtar så mycket nu o vill bara åka. Har allting fixat o klart ska bara boka o betala så är det komplett =) wiii

Lil Wayne ft Bobby Valentino - Mrs. Officer


Dags att ta tag i detta nu

Nu har jag ju funderat här igen och jag vet ju själv det uppenbara även om det är svårt att inse och nu har jag insett att det bästa för mig är att bara gå hur svårt det än är. Jag vet ju själv att jag inte vill leva livet som jag gör nu och om det innebär den drastiska förändring jag planerat göra nu så so be it. Får väl se om jag har styrkan att faktiskt genomföra det den här gången.

Ska ringa min älskling nu och se om han kommit på några bra idéer på hur jag ska ta mig härifrån.

Puss hej.



Bild på mig och Fala från nyår

Hela helgen

Nu har jag varit hemma hela helgen, ingen fest ingenting. Jag måste säga att det har varit skönt faktiskt men lite besviken är man att man inte sett på ett tag nu. Trist.

Dagen innan...

Sitter hemma o ser på Clueless på TV400. Kallt ute o trist, när kommer sommaren?

Nytt år - nytt liv

Jag hörde för flera år sedan att den sista dagen på ett år ska spegla det kommande året och därför har jag alltid varit på min vakt den 31.12 varje år och verkligen överanalyserat allt som händer. Men dagarna innan nyår hörde jag en annan variant, att de första dagarna på året ska spegla det kommande året. Så jag tänker nu, dagen innan och dagarna efter har varit hemskt olika så jag vet inte vad jag ska tro och tänka. En sak är iallafall säker, jag är där jag är och jag verkar inte kunna komma härifrån så jag ska göra allt jag kan för att stanna och förbättra situationen istället.

Funderade snabbt på att börja skriva dagbok men det där brukar ju aldrig hålla och vad händer om någon hittar den sen. Problem.