Karlskrona

Hej alla!
Nu blir det tyst ett litet tag här igen, ska dra till Karlskrona imorgon och vila upp mig... förhoppningsvis. =)

Min partyhelg är snart slut. Blev knas båda dagarna så jag hoppas det blir bättre ikväll. haha

Nu ska jag åka så bye bye

Lepigen

Så det här får väl bli dagens sista inlägg innan jag tar mitt pick och pack och går. Nu vet jag vart, till mamma, jobbar hemifrån imorgon så att jag kan fixa alla mina jobbiga bestyr då. Eller ja, jobbar hemifrån imorgon = skjuter upp jobbet till bussresan på söndag.

Kollade runt lite och hittade en sida om lepigen, jösses det har jag inte hört talas om sedan jag gick i ettan gymnasiet och använde det själv. Sunt, leva på enbart lepigen när man är 16. Tur att man växer upp och förnuftet i takt med det. Vet att det fungerade jättebra första gången (då jag i princip inte åt alls) men andra gången (när jag åt normalt eller mer än normalt) gick det inte lika bra. Funderar på om lepigen i kombination med sund kost och promenader kunde vara något? Verkar ju nyttigare. Men det bästa är väl att köra au naturel dvs inga "bantningspreparat". ;)
Om ni är intresserade så kolla själva på
www.lepigen.se

Ska lägga in en kommentar om min chef här, sitter och överväger om jag ska meddela om att jag tänker jobba hemifrån imorgon eller om jag inte ska det. Han är ju själv på semester men skulle kommit in hit förra måndagen och gett mig vidare instruktioner, ingen kom. Jag lyckades hålla mig sysselsatt måndag och tisdag men på onsdagen blev det tomt så jag ringde honom, ingen svarade. Ringde upp efter lång tid och sa att han ringer mig med vidare instruktioner dagen efter dvs torsdag. Ingen ringde. Kom hit i måndags, ringde honom, ingen svarade, ringde pappa som känner dessa och efter många om och men kom han faktiskt hit, hjälpte mig lite och sa att han skulle maila mig på kvällen och sedan kunde vi hålla kontakt hela veckan via mail. Min mailbox är empty. Visst jag har inget emot att sitta här och snurra runt på stolen och lära mig om collagen och diverse makeup men fan, kunde gärna ligga ute i solen sooo... boss, no i dont think am gonna tell u. Jag har kontrakt på att jobba åtta timmar fyra dagar i veckan och ger de mig inget jobb... their problem.  

Har förresten läst att Too Faceds Lip Injection (plumper) ska vara hur bra som helst. Bättre än Freeze 24/7 som jag tittat på innan. Dags att byta inriktning.



Läste på veckorevyns hemsida om olika sidor för nätshopping och där står det ordagrant att både TopShop och Forever21 inte fraktar till Sverige än. Konstigt det där då det står på deras sidor att de faktiskt gör det och jag fick orderbekräftelse idag på att mina shorts från TopShop är på väg. Något är fel där veckorevyn, dags att uppdatera.

Dagens tema: hår

Eftersom jag själv inte är så överdrivet insatt i allt som har med hårprodukter att göra så började jag med att försöka hitta olika tester för att bekanta mig med nya "bra" märken.

Det första jag hittade var denna artikel som jag mer tycker är lite antishampoo och rent allmänt negativ. Det slår mig faktiskt när jag läser den att jag har läst den innan, har tidningen någonstans hemma. Frågan är vart? Konstigt det där hur mycket som kan försvinna på 18 kvadratmeter.

http://www.topphalsa.se/skonheten/artiklar/2008/snyggare-lockar-utan-scham/index.xml

Det känns rent allmänt som att de dyra märkena som man hittar hos frisörer borde vara både bättre och nyttigare än de som nämns i artikeln, exempelvis Coop, Eldorado och ICA, så kanske att de har en poäng i att detta tillvägagångssätt kan vara bra för vissa ...lockiga främst... men jag med mitt tunna platta hår skulle inte kunna vara utan shampoo länge utan att de ut som en av killarna i Grease.

Ger mig in på
http://www.eleven.se/ och kollar olika märken. Jag gillar produkter som sticker ut från andra, speciellt för blondiner/brunetter, massa frukt, rolig färg, ja något som särskiljer dem, så det är ett urval av dessa som jag visar nu. Brunettprodukterna hoppar jag över för me am a blond again har bara inte ändrat profilbild.

Blondinprodukter


                                                  
Alterna Caviar Anti-Aging Blonde Shampoo
Många kändisars favorit tydligen; ett bra tecken eller bara PR? Detta ska tydligen skydda mot UVA/UVB samt miljö och kemiska otrevligheter. STORT plus att det är värmeskyddande så kanske man kan spara in lite cash på att slippa köpa sådana produkter.


Just Blond Extra Moisturising Shampoo
Känns lite... billigt. Som en finare budgetprodukt. Vet dock INGENTING om den. Hade ett blondinshampoo som liknade denna till utseendet därav den negativa intällningen. Okej, solskydd, skydd mot miljö och kemiska föroreningar. Verkar bra...

Toni&Guy Colour Reviver finns för blont hår, bara att de nämner honung och solstrålar gör mig sugen.

Övriga


Get InStyle Detox Shampoo
Fungerar detta är den min efter nästa löning. Tråkigt nog använder jag inte stylingprodukter så jag får använda den för den otroliga volym de utlovar samt innan färgning. Skulle vara kul att bara testa, se om det blir så fantastiskt som de säger eller om man faktiskt är beredd att betala nästintill 100:- för lite blommor och ordet detox.


Hei Poa
Känns lite som sånt shampoo man köpte när man var liten, fungerar detta? Känns lite oseriöst men beror säkert främst på förpackningen. Verkar rent allmänt som att det är mest flumprodukter i deras sortiment.


Bella Il Fiore Shine One Conditioning Hair Mask
Kärlek vid första ögonkastet. Den skulle se jättebra ut i min hylla i badrummet. =)

Skulle lätt kunna köpa Lee Staffords produkter enbart för att förpackningarna ser så härliga ut.

Scandinavian Formulas solskyddsprodukter blir jag lätt intresserad av men borde jag verkligen ha sådant? Jag vill ju att mitt hår ska solblekas.

Toni&Guy
har även de detoxprodukter för håret men får ett första intryck av att denna ska användas av ...killar...killar med vax...mycket vax...

Sätt TVÅLS produkter (shampoo och balsam) i en "vanlig" förpackning så blir jag intresserad. Denna tvålförpackning påminner om den jag har hemma för att ja... tvätta händerna med. Känns som att hela håret skulle bli en stor torrboll utav detta. Säkert jättebra produkt men snälla byt förpackning. Däremot deras hair masks vill jag ha, ge mig... pineapple. Om de luktar, jag förutsätter att de har en doft så som BodyShops Body Butter annars blir jag hemskt besviken. Deras tvålar blir jag helt till mig av men det är bara face it skulle jag köpa en skulle jag ALDRIG tvätta mig med den, den går automatiskt och blir badrumsprydnad.

Blir avskräckt av Alterna Caviars produkter nu när jag läste att de faktiskt innehåller kaviar, blä, innehåller massa nyttigt Omega-3 men ändå. Blä. De använder nog inte något så äckligt i en produkt om det verkligen inte är bra så i might go for it anyway. Orkar inte heller se om jag hittar kaviar i innehållsförteckningen, finns säkert ett finare namn för det som jag inte kan ändå.

Vad är detta? Hår och kropp? Vad hjälper det mot? Är bra för? Cake Beauty Satin Sugar Hair & Body Refreshing Powder. Kolla in detta och ge mig gärna svar. Jag vill ha, men jag vill veta varför haha...

Okej, nu har jag gått igenom http://www.eleven.se/ mina favoriter ser ni som sagt ovan. Ska kolla upp mer om dem. En sak har jag börjat tänka oftare på senaste tiden, det är nog både bättre och roligare att köpa få men bra produkter än många och dåliga så från och med nu ska jag ...försöka... ägna mig åt kvalitet. För att försäkra mig om kvalitet krävs lite undersökning så ja nu har jag en godtagbar ursäkt till detta eviga surfande. Varsågod.




PS. Om ni har tid titta på Bella Il Fiores små glitterpuffpinnar. Vilka söta.


Korrigering

Så gårdagen blev bra med pizza och cola, hjälp vad det är gott med cola ibland brukar vanligtvis alltid ta fanta, promenerade med Karin och åt och sedan var vi hos min pappa. Vi pratade om hur gör de som får bloggar med så hemskt mycket läsare? Vad skriver de om egentligen och hur får folk reda på dem? Vet inte riktigt vad vi kom fram till men... kanske kom in på något annat ämne eller så har jag glömt.

Hur som helst så måste jag korrigera det jag skrev igår, jag hade fel, strawberrynet är faktiskt billigare än donnabeauty jag hade tittat i fel kolumn, sorry.

Idag har jag bestämt mig för att jag ska kolla på hårprodukter så jag återkommer om jag hittar något spännande. Ska försöka hitta lite mer om DiorShow också, hade fel där med förresten mina vänner hade köpt den vattenfasta DiorShow och det var där felet låg.



Pratade med min bortresta vän igår och det är konstigt hur lika vi är, som likadana fast tvärtom, hoppas bara att han inser snart att det han gör inte är bra så vi kan behålla honom här. Kortet tog slut efter en liten stund så det var bara att lägga på, usch, att det ska vara så dyrt. Varför är inte jag miljonär? Eller han? Då skulle man inte behöva bry sig om något så banalt som en telefonräkning.

Erkänner, jag är sur för att en inte hört av sig än, känns som att det är bara för att jag "flyttat" men egentligen Josefine, det har gått 1,5 dagar så vad är det i sammanhanget... egentligen.

Frågan är vad jag ska göra efter jobbet idag, vet inte om jag ska packa inför Karlskrona i Bagarmossen eller om jag ska släpa allt jag äger förbi Lidingö innan, eller strunt i allt och se om mamma är hemma för att sedan gå dit?
What to do, what to do?

Found it

Okej jag hittade sidan jag letade efter. www.lixano.de mycket ser ut som trash men det kan också bero på modellerna. Förlåt. Finns flera fina klänningar bland annat. Tyvärr verkar det som att de säljer enbart till återförsäljare och inte privatpersoner.

Nytt intresse

Hejsan allihopa!

Nu har jag varit borta för länge igen så jag tänkte att parallellt med att jag lär mig vad Business Intelligence är för något så ska jag ge en liten update.

Bagarmossen är byebye nu ett tag framöver då jag ska bo i pappas lägenhet och ta hand om min misse o mina fishes medan pappa är i Karlskrona. Så igår gjorde jag mig hemmastadd men har fortfarande en del kvar att hämta i Bagarmossen. Åker själv till Karlskrona på söndag så måste ta min packning dit innan.

För två veckor sedan var jag i Grekland, på Kreta, Maleme med mamma och Caroline och det var där på Arlanda som det spratt till i huvudet på mig när jag gick runt i taxfreen. Själv skyllde jag på brist på sysselsättning men det måste ha varit något annat, jag köpte på mig en mängd olika läppglans, läppstift och plumper och parfym sedan på vägen hem blev det ännu ett läppglans. Det är faktiskt mycket roligare att köpa saker med kvalitet än att köpa någon produkt som bara e skit egentligen. Iallafall så ville jag kolla upp allt jag köpt, hur mycket det kostar egentligen och hur det har gått för dessa i tester osv.

Min DiorAddict Lip Maximizer verkade det inte ha gått så bra för rent generellt och jag måste faktiskt även jag erkänna att jag inte sett mycket skillnad trots att jag använt den dagligen i mer än två veckor nu (skulle ge effekt efter 15 dagar).

Lancomés Juicy Tubes verkar bättre och fungerar faktiskt väldigt bra, färgen sitter mycket längre än något jag testat innan. Har körsbär och jordgubb.

Ett fix i mitt huvud är att jag alltid ska köpa en Guerlainprodukt när jag är i taxfreen så i år blev det Terracotta Gloss & Shine i en färg jag inte kommer ihåg namnet på. Det var den mest rosa. Dock är den lite skimrig så jag har inte använt den så mycket än så att jag känner att jag har rätten att uttala mig om den. Inte heller läppstiftet från DiorAddict har jag använt så mycket... än.

Favoriten är min nya parfym, Gucci Rush 2, luktar gott och håller hur länge som helst.

Jag har tittat på lite olika sidor så som
http://www.strawberrynet.com/ och http://www.donnabeauty.se/
Den jag själv föredrar nu är donnabeauty, kanske mestadels för att den är billigare (vad jag sett än så länge!), men tyvärr har den mycket smalare utbud än strawberrynet.

Har blivit sugen på att köpa plumpern från Freeze 24/7 som bl a finns på donnabeauty. Jag undrar bara, varför är den klara dyrare än de med färg? Är den starkare eller vadå? Hur som helst så vill jag ju helst ha den då eftersom ... jag vet inte. Känns som att dyrare ska vara bättre.

Har även börjat titta på mascaror, främst då Lancomés Hypnose (vanlig eller Onyx? vad är skillnaden?) och DiorShow, vet att mina vänner köpte Dior och inte blev så överdrivet positivt överraskade vad jag kommer ihåg men jag är lite sugen, lite bara. Har läst att den är bäst på stora ögon och det har ju jag.

Sminket gjorde att jag även kom att börja titta på kläder på internet, har gått igenom hela utbudet på http://www.topshop.com/ och beställt ett par shorts som kommer snart hoppas jag...

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=74924&parent_category_rn=74921&productId=708777&langId=-1

...förlåt kunde inte klistra in bilden bara. Har köpt andra kläder därifrån på sistone fast på Souk i stan då och upptäckt att jag kunde köpt dessa mycket billigare här på internet så nu ska min nya grej bli att gå dit och prova och skriva upp och sedan ge mig hem för att beställa. Jag är ju faktiskt student. Appropå det har de studentrabatt dessutom.

Idag gav jag mig in på http://www.forever21.com/ men hittade inget speciellt som jag fastnade för. Tycker att det mesta de har är lagom vid brösten men sedan "puffar ut" och jag är inte riktigt haj på att gå runt och se gravid ut.

Nu när jag försöker hitta sidan jag tittade på igår hittade jag http://www.asos.com/, ska kolla in den senare. Även http://www.modeakuten.se/, men främst smyckena då vad jag såg lite snabbt nu. Nej jag hittar inte den men jag återkommer om jag gör det, de hade fina klubbkläder som jag skulle kunna tänka mig.

Fick tips om att kolla på smycken på internet bl a http://www.kyssjohanna.se/ och http://www.cocoo.se/ samt skor på http://www.stevemadden.com/ Will do that.

Ja se vad långt det blev. Bryter av med en bild från helgen som jag hittade i morse. Enjoy!